• Lorem ipsum

Altijd GRATIS levering boven €75

Alle aankopen boven €75 op www.koicentrumsneek.nl worden altijd GRATIS geleverd binnen Nederland en België.

Verzending binnen 1 tot 5 dagen

Alle aankopen op Koicentrum Sneek worden geleverd binnen 1 tot 5 dagen na bestelling. Bestellingen vóór 16:00 geplaatst worden dezelfde dag nog naar de post gebracht. Het pakje wordt de volgende dag bij jou thuis aangeboden. 

Ben je niet thuis op het moment van aanbieding, dan laat de postbode een bericht achter in jouw brievenbus met de melding dat je het pakje vanaf de volgende dag kan afhalen in het postpunt bij jou in de buurt.

Terugzenden

Voldoet de mode-accessoire niet aan je wensen? Geen probleem, je kan het ongedragen mode-accessoire met origineel label binnen 14 dagen terugsturen naar ons. Vergeet niet het bijgevoegde retour-formulier in te vullen en mee te sturen. Na controle van het artikel storten wij het volledige bedrag terug.

Retouradres:
Koicentrum Sneek
Riperwei 15
8623XR Jutrijp

U kunt een artikel alleen ruilen of retourneren als het aan de volgende voorwaarden voldoet:

  1. Het artikel is in nieuwstaat en authentiek
  2. Het artikel heeft geen beschadigingen of draagsporen
  3. Het artikel zit nog in de originele merkdoos verpakt
  4. Alle originele (garantie)papieren zijn nog onaangetast
  5. Eventuele beschermfolies op het artikel mogen niet zijn verwijderd

Indien een artikel niet voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden kan het artikel niet worden geaccepteerd. Uiteraard ontvangt u hierover bericht. Het aangekochte artikel blijft in dat geval eigendom van de klant.

Zodra het artikel door ons is ontvangen dan zal deze worden beoordeeld door een specialist van Koicentrum Sneek. Indien er aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan zal Koicentrum Sneek binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten. Terugboekingen worden altijd gedaan naar de rekening waarmee is betaald. Heeft u bijvoorbeeld betaald middels iDeal dan wordt het bedrag teruggestort op de gebruikte rekening. Heeft u gebruik gemaakt van een Credit Card betaling dan zal ook daarop het bedrag worden teruggestort.

Indien u een artikel wenst te ruilen dan zal een medewerker van Koicentrum Sneek contact met u opnemen om dit in orde te maken met u. Indien er sprake is van een prijsverschil dan ontvangt u hierover instructies.